El Canal
El Canal.

La segona planta del Centre Cultural de Caixa Manlleu ha estat adequada per ubicar-hi un conjunt d’aules i punts de formació i promoció de l’ocupació al municipi, conegut com El Canal. L’espai, que inclou un Punt TIC de nova creació i adherit a la Xarxa Punt TIC, és el centre de referència del projecte Municipis@, promogut per l’Ajuntament de Manlleu i finançat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació a través de la convocatòra de Ciutats Digitals 2008-2010.

El 6 de novembre, de les 15:00 a les 19:30 hores, hi haurà diferents tallers (sobre xarxes socials, fotografia digital, d'avatars i de eines per escoltar música a la xarxa) i una xocolatada.

A les 15.00 h i a les 18.00 h es faran dues sessions del taller de Xarxes Socials. Es tracta d'una ràpida aproximació al Facebook, Twitter i altres xarxes de nova aparició però que cada dia són més usades pels internautes.

De 16.00 h a 18.00 es farà el taller de Fotografía i Retocs Digitals a càrrec del fotògraf i expert en retoc digital, Xevi Vilaregut.

A les 16.00 h i a les 19.00 h es farà un curs accelerat per rear avatars i personatges virtuals que es poden fer servir al correu, al facebook, al bloc...

A les 17.00 h i a les 20.00 h es portarà a terme el Taller de Música a través d'Internet. Es presentaran una sèrie d'exemples de com és possible escoltar música a través de la xarxa d'una forma totalment legal gràcies a diverses eines que podem trobar a la xarxa.

De les 18.00 h a les 19.20 tothom que vingui podrà gaudir d'un tast de xocolates a càrrec de Xocoter.

Tots els tallers seran gratuïts i no requereixen cap inscripció.

Trobareu més informació a la seva plana web elcanal.cat.