Resum Noticia:

El congrés, que se celebrarà a Fuerteventura, pretén ser un espai dedicat a l'intercanvi i a la difusió del coneixement.

Descripció:

La 7ena edició del Congrés de Telecentres i Xarxes de Telecentres reunirà a Fuerteventura a responsables i dinamitzadors de telecentres de l'Estat espanyol. El congrés es desenvoluparà entre el dijous, 17 d'abril, i el divendres, 18 d'abril.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és constituir un punt de trobada entre agents, tant públics com privats, dedicats a l'optimització dels recursos i infraestructures dels Telecentres, dels processos d'alfabetització tecnològica que produeixen i de les opcions que ofereixen per superar la fractura digital.

Els participants intentaran obrir noves línies d'investigació que permetin avançar en la forma de fer arribar les Noves Tecnologies a tots els ciutadans i ciutadanes i així fer-los partícips dels avantatges de la Societat de la Informació.

També s'aprofitarà la trobada per lliurar un premi a la millor activitat o iniciativa portada a terme durant l'últim any.

Web del 7º Congreso Nacional de Telecentros y Redes de Telecentros