Xocant punys
EduTECH Emprèn és un programa d’acceleració destinat a emprenedors/ores amb una idea de negoci innovadora en e-learning. Autor: Hubbik.

EduTECH Emprèn és el programa d’acceleració de la UOC per a projectes emprenedors del sector de l’aprenentatge en línia i té com a objectiu donar suport en el desenvolupament del prototip o servei, la definició del model de negoci i la constitució com a empresa o iniciativa emprenedora amb un alt potencial de creixement. S'emmarca dins Hubbik, la plataforma que impulsa l’emprenedoria i la innovació oberta vinculada als àmbits de coneixement de la UOC.

Els projectes que impulsarà EduTECH Emprèn hauran d’innovar en l’àmbit de l’aprenentatge i les noves tecnologies en qualsevol faceta, des de la pedagogia i la motivació fins a la gestió i l’administració. Fins al 15 de juliol estarà oberta la inscripció i des d'EduTECH Emprèn en seleccionaran 20 candidats/es, que accediran a la formació i l'acompanyament que ofereix el programa.

Del 17 de setembre al 15 de novembre, les persones participants en el programa rebran 125 hores de formació en gestió empresarial, innovació i tecnologia i 10 hores d'acompanyament i assessorament individualitzat per projecte constituït.

EduTECH Emprèn està íntegrament finançat per la UOC i té el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Per a més informació, es pot escriure a hubbik[arova]uoc.edu.