#InstaCEESC! "Educa que fa fort"
#InstaCEESC! "Educa que fa fort".

Ser educador/a, a banda d’una tasca professional, constitueix una forma d’entendre la vida, una mirada particular. Per tant, som educadors i educadores les 24 hores del dia i eduquem... perquè ens fa forts. Perquè també n'aprenem.

Per això, del 15 de juny al 15 de setembre de 2015, qui vulgui pot penjar les seves imatges a Instagram amb les etiquetes #ES24h, #InstaCEESC i #educaciósocial i ser una de les persones o entitats que guanyin la possibilitat d’il·lustrar el Calendari del CEESC 2016.

Els passos a seguir són:

  • Pas 1: Fes-se seguidor/a del perfil del CEESC a Instagram: instagram.com/ceesc_cat.
  • Pas 2: Fer una fotografia que il·lustri el lema "Educa que fa fort".
  • Pas 3: Penjar-la a Instagram i etiqueta-la amb els hashtags #ES24h, #educaciósocial i #InstaCEESC i, preferentment, acompanya-la d’un text o reflexió.

Hi haurà un total de 12 imatges premiades que il·lustraran un calendari 2016 col·laboratiu. El veredicte del jurat es farà públic el dia 25 de setembre a través de la web del CEESC i de les diferents xarxes socials on el CEESC és present. Les 12 persones guanyadores seran contactades preferentment via correu electrònic i convocades a la recollida del premi el dia 2 d’octubre, diada de l'Educació Social.

És recomanable consultar les bases complertes del concurs. Més informació, a la web del Col·legi.