Femitic
Femitic.

Dimecres, 2 de juny, a les 19:00 hores Gemma Lienas, presidenta de Dones en Xarxa, i Rosa Vergés, presidenta del Jurat del Concurs Femitic, presentaran aquesta nova edició de Femitic al Restaurant Market, on tothom que hi vagi podrà prendre un cafè i assabentar-se de totes les novetats del concurs. Podeu confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a l'adreça femitic@donesenxarxa.cat o trucant al número telèfon 677 839 738.

A aquest vídeo festival poden participar totes les dones que hagin realitzat un petit clip de vídeo, en què la temàtica central sigui la participació de les dones en qualsevol de les formes de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. El període de recepció de vídeos s’estendrà des del 2 de juny fins al 6 de setembre de 2010. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Tots els vídeos es publicaran a Internet i un cop acabat el període de presentació de treballs tothom qui vulgui podrà votar els que més li agradin. Els 10 vídeos més votats seran els finalistes i un jurat d'expertes en matèria de TIC, audiovisual i igualtat d’oportunitats de les dones decidiran el primer i segon premi.