Dones, emprenedoria i TIC
Dones, emprenedoria i TIC.

La meitat d'aquestes dones han participat en l'edició espanyola, que va començar el passat 23 de juny i que ha finalitzat recentment. L'altra meitat estan encara participant en la versió anglesa, que oficialment va començar el passat 28 de juliol.

"Dones, emprenedoria i TIC" és un curs de vuit setmanes de durada i que s'imparteix de manera online. Proveeix a les participants de les nocions i recursos que els calen per posar en marxa el seu projecte i finalitza en la definició del pla de negoci dels seus projectes.

El curs es realitza a la Plataforma en línia de l'Acadèmia de Telecentre.org, i un grup especialitzat de tutores proporciona la dinamització i el suport necessaris perquè les participants li treguin el màxim profit a aquests continguts i recursos.

Durant els propers mesos, s'espera realitzar aquest curs en múltiples idiomes. De moment s'està treballant en la versió francesa.

 

14 dones catalanes, a l'edició en castellà

Emprenedores de Barcelona, Sabadell, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Valls han participat en el curs en castellà, juntament amb dones llatinoamericanes.

Telecentre.org i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (DGTSI) han subvencionat el 100% del cost del curs de les 14 dones catalanes. A més, l'Associació Coworking de Catalunya COWOCAT també ha volgut donar-los suport. Ho fa oferint-los la possibilitat de treballar durant uns dies en un espai de coworking de maner gratuïta, per tal que puguin veure com tirar endavant el seu projecte.

 

Font: Telecentre.org