El pròxim dimecres 22 de novembre, de 17 a 18.30 hores, en línia, es parlarà de com influeixen les noves tecnologies en les relacions i en les comunicacions d’infants i d’adolescents. Llegeix més!

Imatge de nena
Imatge de nena. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El pròxim dimecres 22 de novembre, de 17 a 18.30 hores, el DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració i el suport d’UNICEF Comitè Catalunya, impulsarà una xerrada en línia amb l’objectiu de reflexionar sobre com influeixen les noves tecnologies de la informació i de la comunicació en les relacions i en les comunicacions d’infants i d’adolescents.

Sota el títol ‘L’impacte de la tecnologia en l’adolescència. Relacions, riscos i oportunitats. Una aproximació des dels drets de la infància’, Roger Garcia Rodoreda, responsable de Polítiques d’Infància i Sensibilització d’UNICEF Comitè Catalunya, exposarà les principals conclusions del darrer informe elaborat per UNICEF. El text ofereix una radiografia de l’ús d’Internet, de les xarxes socials, dels videojocs i del joc en línia, analitza el seu impacte i examina algunes pràctiques de risc. La xerrada, que s’emmarca en el Dia Internacional dels Drets dels Infants, que es va celebrar el passat dilluns 20 de novembre, parlarà també del paper de les persones docents i de les famílies a l’hora d’incorporar la perspectiva dels drets digitals de la infància i de l’adolescència, així com de la manera de fer compatible el respecte dels drets dels infants amb la supervisió i el suport de les famílies.

Les persones interessades a participar-hi poden apuntar-se en aquest enllaç en línia.