Diàleg GOW13 entre Fernanda Jaramillo i Ricard Faura
Diàleg GOW13 entre Fernanda Jaramillo i Ricard Faura.

Aplegar dos professionals i gravar la seva conversa en vídeo. Aquesta és la idea dels diàlegs, que s'inspira en una entrevista realitzada per Ricard Faura, de la DGTSI, a Miguel Raimilla, director executiu de Telecentre.org, amb motiu de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2012. Durant la setmana passada i en el marc de la Get Online Week 2013, la Comunidad Redes de Telecentros va compartir a Internet tres diàlegs, centrats en el tema principal de la Get Online Week 2013: Com poden ajudar les TIC i Internet l'ocupabilitat dels joves.

El primer diàleg va ser entre Alfonso Alcantara, assessor i conferenciant en empresa 2.0, productivitat, ocupació 2.0 en xarxes socials i reputació digital; i Juan Francisco Delgado, director del Consorcio Fernando de los Ríos i president de la xarxa de telecentres espanyola. Van parlar sobre les xarxes socials i l'ocupació. Aquí teniu el vídeo:

El segon diàleg va estar protagonitzat per Jose Manuel Pérez, gerent de la Fundació Esplai, i Joaquim Torrentes, president de la Fundación Dédalo, que van debatre sobre l'ocupació i els/les joves

 

Fernanda Jaramillo, directora del Consorcio Identic i responsable dels telecentres d'Extremadura, i Ricard Faura, cap de servei de la Societat del Coneixement de la DGTSI van protagonitzar el darrer diàleg, tot centrant-se en els telecentres del futur com espais de coworking.