Fotografia de diversos smartphone. Autor: Patterson, Blake (2010) Recuperat de http://www.flickr.com/photos/blakespot/4773693893/
Fotografia de diversos smartphone. Autor: Patterson, Blake (2010) Recuperat de http://www.flickr.com/photos/blakespot/4773693893/.

El telecentre del futur és una realitat cada cop més imminent i menys abstracte. Spark, el congrés mundial de telecentres que es celebra a Granada el 28 i 29 de maig, dedicarà part de la seva programació a analitzar nous models emergents d'empreses socials que poden ser adaptables als telecentres.  Innovació social, treball col·laboratiu, noves capacitats, emprenedoria... són algunes de les línies que es treballaran en aquest sentit. Però i tu? Com creus que ha de ser el telecentre del futur?

En motiu del Dia Mundial d'Internet animem als dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa a pensar idees, models i estratègies que s'haurien d'implementar en aquest futur telecentre i que les poseu en marxa durant aquesta jornada. Per exemple, coneixeu el concepte “Bring Your Own Device” (“Porta el teu propi dispositiu”)? Es tracta d'un model en el que l'usuari, o el treballador d'una empresa, utilitza els seus propis recursos materials, com ara ordinadors portàtils o smartphones, per a formar-se o treballar. Alguns creuen que el telecentre del futur haurà de ser capaç de donar resposta als usuaris que portin la seva pròpia tecnologia, en una societat on la penetració dels smartphone supera ja el 63%. Convideu als vostres usuaris/àries a portar els seus dispositius al punt aquell dia i prepareu per a ells activitats centrades en conèixer les seves potencialitats.

Envieu-nos a oficina.tecnica[arroba]punttic.cat les vostres propostes d'activitats i poseu-les en comú amb la resta de companys i companyes de la xarxa. El Dia d'Internet les compartirem a través de la nostra web!