Coincidint amb 39ª Fira de Sant Isidre i 8ª mostra d’entitats del nostre municipi que es durà a terme el cap de setmana dels dies 16 i 17 de maig, s’ha habilitat un espai dins de l’estand institucional on es recolliran les opinions de la ciutadania sobre el futur de Viladecans.

Dia d'Internet a Viladecans
Dia d'Internet a Viladecans.

Aquestes opinions que es recolliran, a continuació es pujaran al canal Youtube de la Fundació Ciutat de Viladecans, per a que tota la ciutadania pugui veure i escoltar les diferents opinions que s’aniran donant al llarg de tot el cap de setmana.

Aquests dies a Viladecans, s’ha obert un nou equipament municipal destinat a joves, Can Xic, un espai per a la formació, la creació, el lleure i les relacions dels i les joves de la ciutat a partir de 14 anys. Aquest nou punt formarà part de la xarxa XPLAI (Xarxa Pública Local d’Accés a Internet) en un futur. I per tal d’impulsar la participació en el canal s’han fet diferents vídeos on el jovent expressa les seves opinions sobre aquest nou espai, vídeos que també estan disponibles en: www.youtube.es/FundacioViladecans