Imatge de la cloenda d'Spark, el Congrés Mundial de Telecentres
Imatge de la cloenda d'Spark, el Congrés Mundial de Telecentres.

Sostenibilitat, innovació, ciutadania, mobilitat, futur... Van ser algunes de les paraules més repetides en les 48 hores de l'Spark, el Congrés Mundial de Telecentres que va tenir lloc els dies 28 i 29 de maig a Granada.

Spark ha servit per a visibilitar la funció i objectius dels telecentres més enllà de les pròpies parets dels telecentres. El hashtag #Spark13 va ser trending topic durant els dos dies del Congrés i les ponències van ser seguides àmpliament per streaming. La organització d'Spark s'ha mostrat molt satisfeta pel resultat i funcionament de la trobada. El director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, es va reconèixer com un "convençut de que les xarxes de telecentres" i va afegir que "si millorem la nostra col·laboració ens convertirem en el canal de distribució de serveis més gran del planeta".

També va destacar la presència de Catalunya a l'esdeveniment. La marca "Catalonia, country of innovation" es va presentar amb un stand i com a reflex de la important aposta del territori per a la innovació. El Govern de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, la Mobile World Capital, la Xarxa Punt TIC, l'Associació per a Joves Teb, Neàpolis, el Citilab i la Fundació Esplai van donar a conèixer els seus projectes i activitats a un públic internacional.

A continuació, podeu consultar l'àlbum de fotografies que l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC va recollir durant les dues jornades i veure, de primera mà, tot el que va passar a Spark.