L'espai en línia de la Xarxa Punt TIC compta amb diverses propostes d’autoformació com cursos, tallers o materials que la persona usuària pot realitzar al seu ritme. Entra-hi i tafaneja!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2015. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

Amb la voluntat de compartir els coneixements i diversificar els canals de formació, de comunicacio i de difusió, la Xarxa Punt TIC dinamitza una comunitat d’aprenentatge en línia. L'espai en línia de la Xarxa Punt TIC compta amb diverses propostes d’autoformació com cursos, tallers o materials que la persona usuària pot realitzar al seu ritme. Actualment, hi ha disponible el curs d’acollida per a persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC, diferents materials sobre la maqueta Punt TIC, un curs d’autodefensa digital feminista i el curs sobre com fer servir el sistema de conferències Big Blue Button, entre molts altres.

Així mateix, la comunitat d'aprenentatge en línia de la Xarxa Punt TIC disposa d'un espai de formació amb continguts creats pels Punt TIC. Les persones dinamitzadores i les persones treballadores de les entitats gestores dels Punt TIC poden crear cursos específics per a les seves formacions. En aquest cas, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l'Oficina Tècnica per a gestionar els permisos corresponents.