Cursos d’informàtica a Vallclara, a través del projecte Conc@TIC
Cursos d’informàtica a Vallclara, a través del projecte Conc@TIC.

Aquest curs està orientat a persones que volen fer els primers passos al món de la informàtica. S’imparteix a les instal·lacions del Local d’Avis de Vallclara, gaudint d’una sala amb projector i dotze equips informàtics. Gràcies a això i als ordinadors portàtils és possible la realització del curs amb un alt grau de satisfacció.
 
Hi ha hagut una dotzena de persones inscrites en aquest curs, totes elles amb un gran interès per aprendre a utilitzar l’ordinador i poder gaudir de les noves tecnologies. Una vegada acabat aquest curs d’iniciació es farà un curs d’Internet i correu electrònic per tal que els alumnes es puguin introduir també a aquesta important i, cada vegada més, imprescindible font d’informació i de comunicació que és Internet.

Qualsevol poble de la Conca que estigui interessat en realitzar cursos i activitats en el marc de les noves tecnologies podrà gaudir de la realització d’aquests directament al seu municipi, tan sols cal sol·licitar-ho al Consell Comarcal i que hi hagin, com a mínim, 8 alumnes interessats.

Aquest any el projecte Conc@TIC disposa de dues aules mòbils amb ordinadors portàtils amb possibilitat d’instal·lar-se en espais cedits pels ajuntaments o d’altres organitzacions de la comarca. Actualment es troben totes dues en funcionament; a Vallclara i a Vimbodí i Poblet.