Mòdul sobre Neutralitat de la xarxa a Webmaker Training de Mozilla
Mòdul sobre Neutralitat de la xarxa a Webmaker Training de Mozilla.

Webmaker Training forma part del compromís de Mozilla per ajudar els educadors i altres professionals a ensenyar les competències essencials d'alfabetització web. Webmaker Training ofereix cursos gratuïts i de codi obert, i funciona amb una comunitat global de persones que volen ensenyar habilitats digitals i web de manera creativa, participativa i divertida.

Dilluns 4 d'agost començarà una formació sobre la neutralitat de la xarxa (Net neutrality). L'objectiu del curs és explicar per què la neutralitat de la xarxa és important “ja que construïm, fem i compartim les nostres idees online”. La neutralitat de la xarxa es considera un dels principis fonamentals d'Internet, el qual es basa en l'exclusió de tota discriminació en funció de l'origen, la destinació o el contingut de la informació tramesa a través de la xarxa. Aquest mòdul ofereix eines per entendre les qüestions relacionades amb el concepte i per aprendre a ensenyar sobre ell.

La formació serà en anglès i per poder-hi participar cal donar-se d'alta a la plataforma de Webmaker Training. En aquest enllaç trobaràs més inofrmació sobre el mòdul de Neutralitat de la xarxa.