Escola Virtual Diversitat Funcional - Curs ACTIC
Escola Virtual Diversitat Funcional - Curs ACTIC.

El curs que s’oferirà és de preparació per a la prova de nivell bàsic de certificació de competències ACTIC (http://actic.gencat.cat) de la Generalitat de Catalunya. Properament s’oferirà també el nivell mitjà.

Aquests cursos no tenen una durada fixa en hores, sinó que l’alumne manté la seva matrícula al curs durant el nombre de mesos que cregui necessari per assimilar els continguts. Durant aquest temps l’alumne disposa d’un entorn en línia basat en aprenentatge constructivista i col·laboratiu, on pot obtenir recursos didàctics, autoformar-se, participar en fòrums i xats, preguntar dubtes, aprendre de les aportacions dels altres alumnes i dels tutors, etc. Quan l’alumne consideri que està prou preparar per realitzar la prova d’acreditació de competències ACTIC podrà dirigir-se a un centre homologat per fer-la.

El preu del curs és de 36€ al mes. Els/les dinamitzadors/ores de la Xarxa Punt TIC i els ciutadans/es que vulguin fer aquest curs tindran un 50% de descompte si fan la inscripció durant el mes de febrer.

Més informació:

  • Correu: info@diversitatfuncional.net
  • Escola Virtual Diversitat Funcional