Curs Internet i TIC per a empresaris/àries
Curs Internet i TIC per a empresaris/àries.
Dades del curs:
 
  • Dissabtes 15, 22 i 29 de novembre
  • De 10 a 14 h
  • Preu 30€
  • Inscripcions: Telecentre de la Ribera d’Ebre (C. Barca, 42 – Móra d’Ebre). Tel. 977 402 792  o bé A.e: telecentre@riberaebre.org.


Mòdul d’anàlisi estratègica de la competència en temes TIC

En aquest taller les empreses, microempreses i les persones emprenedores entenen què és oferir un producte o servei en un sistema on hi ha altres competidors. Aprenen la idea bàsica de la competència i les aplicacions de la tecnologia (en particular, de la xarxa) que poden ajudar-los a sobreviure. S’estudien diversos casos reals dels quals en poden extreure exemples a seguir per al seu negoci.

Mòdul de cultura estratègico-tecnològica per a empreses a la xarxa I (casos)

Com a continuació del mòdul anterior, s’estudien més casos importants que permeten deduir les regles bàsiques de l’èxit amb suport xarxa. Es tracta de diferents problemes empresarials i de com s’ha usat Internet o altres mitjans per a defensar la posició davant dels competidors.

Mòdul de cultura estratègico-tecnològica per a empreses a la xarxa II (tècniques)

Com a cloenda important es subministren 4 idees claus que tot emprenedor/ora ha de conèixer a l’hora de llançar un negoci o bé de mantenir-lo. Són idees ja conegudes en el món de l’empresa però que s’expliquen ara sota el prisma de les noves regles de joc que introdueix la xarxa. En aquest mòdul es veuen molts casos que serveixen d’exemple per il·lustrar casdascuna de les idees clau.