Logotip de Moodle
Moodle.

Si encara no feu servir Moodle per impartir cursos en línia o semi-presencials, aquest mes de setembre us oferim la possibilitat d'aprofundir en el funcionament i pedagogia de la plataforma. En els propers dies la Xarxa Punt TIC comptarà amb una nova aula de Moodle i serà el moment perfecte per als dinamitzadors/ores per començar a utilitzar-lo!

El curs començarà el dilluns 29 de setembre, per tant, teniu temps fins al divendres 26 per inscriure-us-hi. Es tracta d'un curs de quatre setmanes de durada i requerirà una dedicació mínima d'unes 20 hores, distribuïdes al llarg de la formació.

El curs estarà dividit en quatre temes principals:

  • Introducció. Parlarem dels entorns virtuals d'aprenentatge i, sobretot, farem una introducció a la plataforma Moodle.
  • Pedagogia de la formació virtual. Parlarem d'ensenyar i aprendre en entorns virtuals, i del constructivisme social com a model pedagògic.
  • Disseny de la formació virtual. Primera part. Obrirem la caixa d'eines i ens possarem mans a l'obra en la construcció d'una unitat didactica. 
  • Disseny de la formació virtual. Segona part. Continuarem la tasca iniciada i aprendrem estratègies d'avaluació i seguiment de l'alumnat.

Podeu fer la inscripció a través d'aquest formulari. Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC: 902 365 209 - oficina.tecnica[arrova]punttic.cat.