Foto de la Jornada de l'e-participació
Foto de la Jornada de l'e-participació.

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a la jornada i hi va presentar el projecte Cobertura Mòbil.

Tot seguit, Antoni Gutièrrez-Rubí, professor de comunicació a diferents universitats, consultor polític i director d’Ideograma, i Ismael Peña, professor de Societat de la informació, eGov a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i director d’Innovació a la Fundació Bofill, van parlar de tecnopolítica. El primer ho va fer a través d'un vídeo, ja que no va poder estar present a la trobada.

 

Després de l'apartat més teòric va arribar el moment de conèixer experiències reals d'eines de participació. S'hi van presentar, d'una banda, tres iniciatives catalanes, i, d'altra banda, quatre eines europees d'e-participació.

 

 

La cloenda va anar a càrrec de Carles Agustí, Comissionat de Participació i Associacionisme, responsable del projecte de Govern Obert de l’Ajuntament de Barcelona.

La trobada es va poder seguir en directe per streaming i ara l'emissió és disponible a Internet per tal que les persones interessades la puguin visualitzar.

Aquí teniu les fotos de la jornada:

Per acabar, hem recopilat els missatges que es van compartir a Twitter amb les etiquetes #eparticipació i #eparticipation. Podeu llegir els comentaris dels assistents a la jornada, així com conèixer les altres accions que es van portar a terme a altres països europeus en el marc del Dia de l'e-participació.