El pròxim dijous 14 de març, de 18 a 20 hores, es portarà a terme la segona sessió del cicle, que posarà el focus en les claus per a aconseguir una vida digital saludable. Llegeix més!

Imatge del Canòdrom
Imatge del Canòdrom. 2023. Tipus de lletra: Canòdrom. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el títol ‘Salut 2.0: claus d’una vida digital saludable’, el pròxim dijous 14 de març, de 18 a 20 hores, es portarà a terme la segona sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que posarà el focus en les claus per a aconseguir una vida digital saludable. En concret, la segona sessió del cicle comptarà amb la participació de tres persones professionals: Anna Ramis de Manifest Infància i Pantalles, Elena Flores Márquez de l’Hospital Sant Joan de Déu i Elisenda Noguera Guillamet de l'Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Així doncs, aquest 2024, el Canòdrom. L’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica., que es troba al Carrer de Concepción Arenal, número 165, de la ciutat de Barcelona, dinamitza el cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que se centra en una temàtica clau: la presència de pantalles i de dispositius digitals en la vida quotidiana dels infants, dels adolescents i dels joves i els seus impactes en el desenvolupament dels menors. Obert a tothom, el cicle busca explorar els desafiaments i reflexionar sobre la digitalització, centrant-se en un enfocament crític i de drets digitals. En aquesta línia, la tercera sessió es farà durant el mes d’abril i parlarà dels reptes i dels desafiaments per a aconseguir un model de digitalització als centres educatius que fomenti la participació activa i l’aprenentatge crític. La quarta sessió es farà durant el mes de maig i posarà el focus en les desigualtats que es desprenen de la digitalització i l’aparició de noves bretxes digitals. La cinquena sessió es farà durant el mes de juny i donarà veu a infants, adolescents i joves per a conèixer les seves percepcions, les seves perspectives i les seves sensacions sobre la utilització de dispositius. L’objectiu del cicle 'Créixer entre pantalles?' és construir un entorn digital que respongui a les seves necessitats mitjançant una diagnosi col·laborativa.