El pròxim dijous 25 d’abril, de 18 a 19.30 hores, es portarà a terme la tercera sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que posarà el focus en la digitalització a escoles i instituts.

Imatge del Canòdrom
Imatge del Canòdrom. 2023. Tipus de lletra: Canòdrom. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el títol ‘Reptes i desafiaments per una escola digital i democràtica’, el pròxim dijous 25 d’abril, de 18 a 19.30 hores, es portarà a terme la tercera sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que posarà el focus en el model de digitalització en les escoles. En concret, la tercera sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’ comptarà amb la participació de tres persones professionals: Simona Levi de Xnet, Susana Tesconi de la Universitat Oberta de Catalunya i Xavier Rosell de l’Institut Milà i Fontanals de la ciutat de Barcelona.

Així doncs, aquest 2024, el Canòdrom. L’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica., que es troba al Carrer de Concepción Arenal, número 165, de la ciutat de Barcelona, dinamitza el cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que se centra en una temàtica clau: la presència de pantalles i de dispositius digitals en la vida quotidiana dels infants, dels adolescents i dels joves i els seus impactes en el desenvolupament dels menors. Obert a tothom, el cicle busca explorar els desafiaments i reflexionar sobre la digitalització, centrant-se en un enfocament crític i de drets digitals. En aquesta línia, la quarta sessió es farà durant el mes de maig i posarà el focus en les desigualtats que es desprenen de la digitalització i l’aparició de noves bretxes digitals. La cinquena sessió es farà durant el mes de juny i donarà veu a infants, adolescents i joves per a conèixer les seves percepcions, les seves perspectives i les seves sensacions sobre la utilització de dispositius. L’objectiu del cicle ‘Créixer entre pantalles?’ és construir un entorn digital que respongui a les seves necessitats mitjançant una diagnosi col·laborativa.