El pròxim dijous 6 de juny, de 10 a 12 hores, es portarà a terme la cinquena sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, on es presentarà la recerca de l’Institut Alzina.

Imatge del Canòdrom
Imatge del Canòdrom. 2023. Tipus de lletra: Canòdrom. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el títol ‘Joves, pantalles i acció! Presentació de la recerca de l’Institut Alzina’, el pròxim dijous 6 de juny, de 10 a 12 hores, es portarà a terme la cinquena sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, on es presentarà la recerca de l’Institut Alzina de Barcelona. En concret, la cinquena sessió del cicle comptarà amb la participació de l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Alzina del Congrés i els Indians de Barcelona, qui presentarà les conclusions a les quals han arribat després d’un procés d’investigació al voltant de les temàtiques plantejades al llarg del cicle ‘Créixer entre pantalles?’. Així doncs, cinc grups d’alumnes de l’Institut Alzina de Barcelona exposaran els resultats en format de pòsters científics a les instal·lacions del Canòdrom. Les persones interessades a assistir a la cinquena sessió podran escriure a activitats@canodrom.barcelona. Paral·lelament, els pòsters científics estaran exposats al Canòdrom fins al pròxim divendres 14 de juny.

Aquest 2024, el Canòdrom. L’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica., que es troba al Carrer de Concepción Arenal, número 165, de la ciutat de Barcelona, dinamitza el cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que se centra en una temàtica clau: la presència de pantalles i de dispositius digitals en la vida quotidiana dels infants, dels adolescents i dels joves i els seus impactes en el desenvolupament de les persones menors. El cicle busca explorar els desafiaments i reflexionar sobre la digitalització amb un enfocament crític i de drets digitals.