Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

COWOCAT UNI, jornada de mentoring a la UB

Publicat el 27/11/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Trobada de mentoring amb Cowocat
Trobada de mentoring amb Cowocat. 2015. Font: Cowocat. Llicència: Tots els drets reservats

La xarxa Cowocat ha protagonitzat aquests dies, dins del conveni de col·laboració amb el BIE, una jornada de mentoring amb els estudiants de l'espai de coworking de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. L'objectiu és que els mentors puguin aportar els seus coneixements i expertesa.

Un total de set professionals van participar a la jornada procedents de diversos espais de coworking: Diagonal 237 Coworking, Coworkidea, Alpha Espai Coworking i Mollet Coworking. Els estudiants participants van poder incorporar als seus projectes els consells i recomanacions dels mentors en diversos camps, com ara finances, màrqueting online, gamificació, elevator pitch o competències comunicatives. El més important però és que van poder escoltar la seva experiència professional, empresarial i personal al capdavant de les seves empreses.

La trobada també va comptar amb la presència d'Albert Pujol, tècnic de dinamització econòmica a la Ribera d'Ebre i impulsors del projecte Cowocat Rural. Es tracta d'una iniciativa on també hi participa Cowocat i que es va presentar durant la Jornada de la Internet Social. Pujol va compartir amb els alumnes els detalls del projecte i la connexió amb l'àmbit universitari que es fomentarà en el futur.

Font: Bloc de Cowocat