bizbarcelona
bizbarcelona.

Cowocat, l'Associació de Coworking de Catalunya, serà present al BIZ Barcelona 2014, on gaudirà d'un stand propi i organitzarà una taula rodona i una activitat de networking (Cub de Rubick). L'Associació, que ha estat creada recentment amb l'objectiu de difondre el coworking i defensar els interessos del sector a Catalunya, ha accedit també al Community BIZ de la mà de Barcelona Activa.

BIZ Barcelona és un saló adreçat a pimes, autònoms i emprenedors, que ofereix solucions i oportunitats per fer créixer negocis i llançar nous projectes empresarials. L'edició d'enguany és promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i CaixaBank, i compta amb el patrocini d'Iberdac, Correos i PIMEC.
 
Convidada per Barcelona Activa i amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Cowocat participarà en aquesta plataforma d'internacionalització, finançament i creació d'empreses. Amb el lema Viu el coworking, els promotors de l'associació donaran visibilitat als espais catalans i als seus coworkers i difondran el concepte de coworking entre els visitants al saló. 
 
D'altra banda, el 4 de juny, a les 14.00 hores, l'entitat organitzarà una taula rodona sobre el futur del treball (work of future). A l'espai, conduït per Iolanda Triviño, vice-presidenta de Cowocat, hi participaran Maite Moreno (MondayHappyMonday), Daniel Furlan (PIMEC) i el representant d'una universitat catalana.  
 
Finalment, l'associació de coworking organitzarà una activitat de networking per dinamitzar l'espai i afavorir la interacció entre els assitents.
 
Per a més informació, adreceu-vos a associacio@cowocat.cat.