Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cowocat participa a la I Jornada de Talent i Ocupació de Lleida

Publicat el 14/12/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
I Jornada de Talent i Ocupació
I Jornada de Talent i Ocupació. 2015. Font: Cowocat. Llicència: Tots els drets reservats

L'Associació Catalana d'Espais de Coworking, Cowocat, ha participat en la I Jornada de Talent i Ocupació de Global Lleida. La trobada ha servit per a conèixer la concertació territorial i la cooperació pública-privada a nivell teòric i pràctic, així com exposar el repte que suposa pels agents socioeconòmics l’aplicació pràctica d’aquesta nova forma de treball.

La jornada s'adreçava a personal tècnic de promoció econòmica i desenvolupament local d’entitats públiques; empreses, xarxes d’empreses i organitzacions empresarials; personal tècnic d’organismes de la Generalitat de Catalunya; centres de formació i innovació i universitats; centres tecnològics i d’investigació i organitzacions del tercer sector, entre altres.

La concertació territorial s'ha treballat com punt central per al desenvolupament local. Es tracta d'un nou format de treball i de connexió es requereix per a que diferents entitats públiques i privades treballin per a millorar i fomentar la industria, la creació d’ocupació, la cohesió social i la sostenibilitat, i tot enfocat a les terres de Lleida.

Cowocat va ser l'encarregat de dinamitzar als assistents tot reflexionant des dels canvis de futur que s’estan donant al sector laboral i per tant a l’ocupació. La jornada va comptar amb la participació del Secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Joan Aregio i Navarro, i del director de DEL Consultors, Juanjo Pérez.