Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015
Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015.

YouFab Global Creative Awards 2015 tenen com a objectiu promoure, impulsar i fomentar l'activació i el reconeixement del camp de la fabricació digital des d'un punt de vista creatiu a través d'un marc global. Són iniciativa de la plataforma internacional FabCafe i enguany arriben a la quarta edició.

Aquests premis assenten el seu ideari en la consecució de quatre objectius:

  1. Reconèixer l'excel·lència de treballs creatius realitzats amb l'ús d'eines de fabricació digital per impulsar i promocionar la consciència a una escala global dels nous mèrits i possibilitats que aquesta nova tecnologia ens ofereix.
  2. Apropar la fabricació digital a les indústries existents i estimular a les indústries creatives de propera generació.
  3. Promoure descobrir i donar suport a nous talents que treballen en el camp de la fabricació digital, i en cambra.
  4. Contribuir a engrossir la xarxa de creadors que operen en aquest àmbit, a fi que augmenti l'ús de la fabricació digital en una àmplia gamma d'indústries i amb això estimular l'economia.

D'entre tots els projectes que entre l’1 de juliol i el 30 de setembre s'inscriguin al certamen, un jurat internacional seleccionarà els finalistes i atorgarà un trofeu i un premi de 1000 dòlars al guanyador del Gran Premi i un trofeu i 500 dòlars al Primer Premi.

La decisió del jurat es donarà a conèixer el 15 de desembre de 2015 i la cerimònia de lliurament que tindrà lloc el 8 de gener de 2016 al FabCafe de Tòquio, Japon, coincidint amb la inauguració d'una mostra que recollirà els projectes presentats al certamen. Durant els mesos de febrer, març i abril de 2016 les seus de FabCafe Taipei, Bangkok, Barcelona i Nova York, respectivament, comptaran amb la itinerància d'aquesta exposició.