Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocatòria per presentar projectes al Saba-TiC 2018

Publicat el 23/03/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Realitat virtual
Saba-TIC busca projectes per a la seva tercera edició, per Sabadell Innovació. Llicència: Tots els drets reservats

La mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores de Sabadell tindrà lloc el 8 de setembre de 2018. Ara busquen persones emprenedores de Sabadell i els voltants que hi vulguin donar a conèixer el seu producte o servei, a través d'una presentació o un taller. El període per presentar-hi sol·licituds estarà obert fins al 30 d'abril.

Saba-TIC pretén donar a conèixer el vessant innovadora de les entitats de Sabadell i de l'entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar la ciutadania en aquest àmbit. L'Ajuntament de Sabadell vol difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat. I la mostra treballa en aquest sentit.

Les activitats que s’han dut a terme en les edicions anteriors han estat: tallers de robòtica i de gravació de peces sonores, tallers de disseny 3D, de fotografia immersiva 360º, prova d’ulleres de realitat augmentada, impressió i escàner 3D, robots pediàtrics en forma de dinosaure, videojocs per a persones amb diversitat funcional, entre d’altres.

Ara, obre el termini per rebre propostes per a la tercera edició. Animen el col·lectiu emprenedor i innovador de Sabadell i els voltants a donar a conèixer el seu producte o servei, sobretot en format de tallers grupals, per tal d’acostar les noves tecnologies a la ciutadania.

La sol·licitud de participació es pot fer fins al 30 d’abril. Un cop tancades les inscripcions, es farà una valoració del conjunt d’activitats i es comunicarà el resultat. Es valorarà la finalitat pedagògica.

Més informació de la convocatòria

Et pot interessat també