Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals, obren una convocatòria a ens municipals i consells comarcals per a ampliar la presència de la Mobile Week arreu del territori català. La data límit per la recepció de candidatures és fins el 15 de setembre.

Imatge per il·lustrar la notícia sobre la convocatòria a ciutats de Catalunya a sumar-se a la propera Mobile Week
Imatge per il·lustrar la notícia sobre la convocatòria a ciutats de Catalunya a sumar-se a la propera Mobile Week. Autor: Pexels. 2018. Llicència: BY-SA.

La Mobile Week Catalunya (mWeek Catalunya) és una iniciativa inspiradora de Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya que busca l'empoderament digital de la ciutadania d'arreu del territori per aconseguir un futur digital més igualitari i sostenible. Així planteja diferents espais de reflexió i debats participatius que connecten el ventall d'eines d'última generació que ofereix la tecnologia digital.

La iniciativa, es celebrarà durant el mes de febrer de 2020 i pretén estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

Per a presentar-se, els municipis interessats en formar part de la quarta edició de la Mobile Week hauran de presentar un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment (entre 1 i 3 dies). Es seleccionaran un total de 15 ciutats o territoris i les propostes presentades seran avaluades per representants de Mobile World Capital i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. El termini de recepció de candidatures està obert fins al 15 de setembre i la selecció final es comunicarà el 17 de setembre.

Tota la informació de la convocatòria i els requeriments per poder participar, es poden trobar en aquest enllaç.