Imatge per il·lustrar la notícia sobre la convocatòria a ciutats de Catalunya a sumar-se a la propera Mobile Week
Imatge per il·lustrar la notícia sobre la convocatòria a ciutats de Catalunya a sumar-se a la propera Mobile Week. Autor: Pexels. 2018. Llicència: BY-SA.

La Mobile Week Catalunya (mWeek Catalunya) és una iniciativa inspiradora de Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya que busca l'empoderament digital de la ciutadania d'arreu del territori per aconseguir un futur digital més igualitari i sostenible. Així planteja diferents espais de reflexió i debats participatius que connecten el ventall d'eines d'última generació que ofereix la tecnologia digital.

La iniciativa, es celebrarà durant el mes de febrer de 2020 i pretén estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

Per a presentar-se, els municipis interessats en formar part de la quarta edició de la Mobile Week hauran de presentar un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment (entre 1 i 3 dies). Es seleccionaran un total de 15 ciutats o territoris i les propostes presentades seran avaluades per representants de Mobile World Capital i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. El termini de recepció de candidatures està obert fins al 15 de setembre i la selecció final es comunicarà el 17 de setembre.

Tota la informació de la convocatòria i els requeriments per poder participar, es poden trobar en aquest enllaç.