Living Labs Global Awards 2013 - Cities Pilot the Future
Living Labs Global Awards 2013 - Cities Pilot the Future.

L'objectiu és trobar solucions innovadores per a qüestions com la inclusió social i el transport intel·ligent per a aquestes 21 ciutats. També suposa una oportunitat de projecció internacional per a les empreses catalanes que hi participin.

Barcelona, per exemple, està buscant solucions que ajudin a revitalitzar els veïnats mitjançant la creació d'oportunitats per al creixement econòmic i l'ocupació; L'Hospitalet vol millorar la qualitat de vida de la gent gran mitjançant el control de la seva ingesta nutricional; Sant Cugat està buscant la manera de generar valor econòmic i social a través de la capitalització d'espai infrautilitzat de la ciutat; i Terrassa està tractant de fomentar l'intercanvi per millorar la salut i la interacció comunitària.

Les empreses que vulguin fer una proposta per donar solució a algun d'aquestes reptes, podran de presentar el seu projecte fins al 31 de gener.

Les empreses guanyadores es donaran a conèixer en un acte a San Francisco, que tindrà lloc el mes de maig. Obtindran com a premi la possibilitat d'implementar una prova pilot de la seva solució utilitzant com a laboratori urbà la ciutat que l’ha escollit.

Tota la informació a: www.llga.org