17 de maig, Dia Mundial d'Internet
17 de maig, Dia Mundial d'Internet.

Des del 1997, l'Asociación de Usuarios de Internet convoca, en el marc del Dia Mundial d'Internet, aquests premis amb l'objectiu de destacar bones pràctiques en l'ús de la xarxa. La convocatòria 2013 ja és en marxa i compta amb les següents categories: Cultura i Social, Economia, Educació, Administracions Públiques, Esport i Salut. A aquestes s'uneix el premi a la Trajectòria Personal.

Hi poden participar persones a nivell individual, una organització o una iniciativa concreta sempre que hagin fet un ús significatiu de les noves tecnologies en els últims 12 mesos previs al 17 de maig de 2013.

Les candidatures s'hi podran presentar fins al 30 d'abril. Entre el 6 i el 10 de maig es donaran a conèixer els finalistes i, tot coincidint amb la celebració del Dia Mundial d'Internet, el 17 de maig es farà l'acte de lliurament de premis.

El sistema de votació permet la participació de la ciutadania, a través dels seus vots en línia, i es complementa amb la valoració definitiva que serà realitzada per un jurat.