Del 30 de maig al 2 de juny tindrà lloc la 13a edició del BDigital Global Congress. En el marc d'aquesta trobada s'han convocat els Premis BDigital a la Innovació Digital, que volen donar suport a aquelles idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica. La data límit per enviar les candidatures serà divendres 15 d'abril.

BDigital Global Congress
BDigital Global Congress.

Barcelona Digital Centre Tecnològic, amb el patrocini de Fujitsu, ha convocada la 9a edició dels Premis BDigital a la Innovació Digital, adreçada a qualsevol persona física o jurídica, individualment o col·lectiva que tingui una idea o projecte basat en la innovació digital.

Les candidatures es poden presentar en tres categories diferents:

  • Emprenedors i petites empreses
  • Mitjanes i grans empreses
  • Institucions i universitats

El guanyador/a de cada categoria serà obsequiat/da amb un portàtil Fujitsu d'última generació, així com amb la possibilitat d'assistir a l'esdeveniment VISIT 2011 que se celebrarà el proper novembre a la ciutat de Munich.

Per participar-hi, cal enviar la candidatura abans del 15 d'abril a les 12:00 hores del migdia a través d'aquest formulari online. Per a més informació, podeu consultar les bases.

 

 

El BDigital Global Congress és el congrés de referència sobre els avenços de les TIC i la seva aplicació en l’àmbit empresarial, tecnològic i social. Enguany, es realitzarà del 30 de maig al 2 de juny, al CaixaForum de Barcelona.