Preus especials per als espais de coworking catalans a la Conferència Europea, que es durà a terme a Barcelona els dies 11, 12 i 13 de novembre.

Conferència Europea de Coworking 2013 a Barcelona
Conferència Europea de Coworking 2013 a Barcelona.

L’edició 2013 de la Conferència Europea de Coworking es durà a terme a Barcelona els propers 11, 12 i 13 de novembre, amb la col·laboració de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat (DGTSI).

L'esdeveniment és una gran oportunitat per difondre aquesta activitat i donar a conèixer els espais de coworking catalans. Per aquest motiu, la DGTSI ha aconseguit un preu especial en les entrades per als gestors/ores de les instal·lacions que operen al nostre país i els seus usuaris, disponible només fins al dia 15 d’octubre. Per accedir-hi, cal fer arribar un correu electrònic a ricard.benitez[arrova]gencat.cat o trucar al telèfon 93 557 43 43, on us informaran del procediment a seguir.

Per a aquells que ja hagin adquirit la seva entrada al preu tarifa (early bird o d’altres), la Generalitat ha acordat amb l’organització un mecanisme de devolució.