El país d’Internet és el més gran del món amb 4,66 bilions d’habitants. Domestic Data Streamers i Canòdrom Ateneu d'Innovació democràtica de Barcelona creen l'exposició "El país d'Internet" per donar a conèixer a la ciutadania les principals temàtiques i mirades sobre els problemes d'Internet.

Domestic Data Streamer és un estudi creatiu que explora les interseccions entre art, tecnologia i llenguatge generant propostes immersives que apropin a la ciutadania el que les dades representen i realment signifiquen. Ara, juntament amb Canòdrom- Ateneu d'Innovació Democràtica de Barcelona, han creat l'exposició "El país d'Internet" per donar a conèixer la ciutadania les principals temàtiques i mirades sobre els problemes d'Internet.

Parlem amb Martina Nadal, Directora d'Impacte Social i amb Natàlia Santolaria, Directora creativa de l'entitat sobre els pilars en què es basa aquesta exposició per ajudar a pensar com podem reimaginar els nostres drets a Internet. L'exposició es pot visitar i reservar a través d'aquest enllaç al decidim.barcelona.