Imatge dels participants del projecte Yuzz de Sant Feliu de Llobregat
Imatge dels participants del projecte Yuzz de Sant Feliu de Llobregat.

El centre de Sant Feliu de Llobregat està impulsat a través de Sant Feliu Online. Allà hi participen una vintena de projectes que han estat seleccionats prèviament d'un total de 40 candidatures. Els joves enriqueixen i maduren la seva idea inicial a través del suport d'emprenedors locals i nacionals i mitjançant el treball en equip. Al tractar-se d'un equip multidisciplinar multipliquen els seus punts de vista i incrementen les seves possibilitats d'èxit.

És el primer any de funcionament del centre de Sant Feliu tot i que el projecte va per la tercera edició. Es calcula que el 60% dels projectes que passen per Yuzz acaben convertint-se en una empresa.

Yuzz és també un concurs. El millor projecte de cada centre guanya un viatge a Sillicon Valley (Estats Units). I els tres millor projectes a nivell estatal reben una dotació econòmica de 60.000 euros (primer premi: 30.000€, segon premi: 20.000€ i tercer premi: 10.000€). Les inscripcions per la convocatòria 2013-2014 ja estan obertes.

En el següent reportatge en vídeo pots conèixer com funciona el centre de Sant Feliu i alguns dels seus joves emprenedors.