Logotip de "Conecta tu negocio"
Logotip de "Conecta tu negocio".

En aquesta nova fase, Conecta tu negocio vol promocionar la creació de botigues on-line. Tot i així, continua oferint a autònoms i PIME la possibilitat de crear-se una plana web senzilla, per tal que facin els seus primers passos a Internet. Segueix oferint durant un any i de manera gratuïta l'allotjament web i un domini .es.

 

 

 

Una vintena de dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC van realitzar una formació per tal de poder oferir sessions informatives als seus punts i donar suport a autònoms, emprenedors i petites empreses del seu voltant.

En aquesta segona edició de Conecta tu negocio s'empra una nova eina de creació de planes web i, per tant, les persones dinamitzadores que la vulguin conèixer en profunditat estan convidades a participar en una nova formació. Evidentment, els Punt TIC que no van poder participar a la primer edició del projecte s'hi poden afegir ara.

A la plana web de Conecta tu negocio trobareu el llistat dels seminaris que han programat arreu de l'Estat espanyol. A Catalunya, la propera sessió serà dilluns 7 de maig, a Girona. Hi esteu convidats/des!

Conecta tu negocio és una iniciativa de Google, Arsys, CEPYME, MRW, Orange i Grupo Santander, amb la col·laboració de Barcelona Activa, adigital, Emprenedores, Vértice Training i ADINUT.