Sant Jordi Jove a Deltebre
Sant Jordi Jove a Deltebre.

Per Sant Jordi, un llibre, una rosa... i una POSTAL! Les bases d'aquest concurs són les següents:

  1. Objecte. La finalitat del Concurs és triar una POSTAL al·legòrica que, juntament amb la qualitat artística, tingui atractiu publicitari per ser la imatge de la campanya de difusió de la programació d’activitats de SANT JORDI (cartells, díptics, punts de llibre o postals)
  2. Participació. Poden participar-hi tots els joves de 14 a 30 anys, a títol individual o col·lectiu i poden presentar un màxim de dos treballs per participant. La participació està oberta a tots els joves, no només a nivell local.
  3. Tema. El tema estarà relacionat amb Sant Jordi.
  4. Requisit especial. La postal haurà d’incloure la següent informació: “SANT JORDI– DELTEBRE 2010”. L’entitat organitzadora inclourà els logotips oficials.
  5. Presentació. Els originals portaran un títol identificador i es presentaran en un sobre tancat a l’Ajuntament de Deltebre (Àrees de Cultura i Joventut), on s’admetran els dies laborables pels matins (de 9 a 13h). Cal adjuntar-hi un altre sobre tancat, on ha de constar el títol a la part l’exterior, i el nom, adreça i telèfon de l’autor/a a l’interior. També s’haurà de presentar en format digital, en un CD que contingui l’arxiu original.
  6. Termini de presentació. El termini de presentació de les postals finalitza el dijous, 1 d’abril.
  7. Premis. Hi haurà un únic premi dotat amb 100€.
  8. Jurat. Un jurat qualificador designat per un representant de cada associació o grup juvenil procedirà a l’elecció del guanyador. Tanmateix, el jurat podrà declarar desert el concurs. El veredicte del jurat, el qual serà inapel·lable, es farà públic el divendres, 9 d’abril, i es comunicarà al guanyador en la forma que es consideri més
    adient. La postal guanyadora quedarà en propietat de l’Àrea de Joventut.
  9. Publicació. Els drets de la propietat intel·lectual, tant morals com d’explotació, sobre les obres premiades pertanyen exclusivament als seus autors/es. L’Àrea de Joventut tindrà el dret no exclusiu d’exposar-les, tant en suport paper com en suport digital, i de reproduir-les per a la seva revista Desaigüe, així com, a la pàgina web
    de l’Ajuntament de Deltebre, fent constar sempre el nom de l’autor.

Més informació a: www.deltebre.cat.