Logotip del programa InnoEmprèn
Logotip del programa InnoEmprèn.

TecnoCampus, la Diputació de Barcelona i el Ministerio de Industria, Energía y Turismo, en el marc del programa Emprendemos juntos, amb la col·laboració tècnica d’ACC10, convoquen el segon Concurs d'idees de negoci per a l'accés al programa InnoEmprèn. A través del certamen es facilitarà l'accés a aquest programa d'alt rendiment a 15 projectes, que rebran un descompte del 74% del preu.

InnoEmprèn vol contribuir a l’estimulació, captació i posta en marxa de projectes de gran projecció i valor afegit. Ofereix un itinerari d’acompanyament a projectes d’emprenedoria i als seus promotors per tal de maximitzar el valor afegit dels mateixos a partir d’un portafoli de serveis intensius en: tutorització, assessorament, mentoring, coaching, formació, activació de contactes, accés a finançament i localització estratègica. S'adreça a emprenedors i emprenedores amb projectes de base innovadora, és a dir, amb una proposta de valor singular i diferenciada que evidenciï un clar avantatge competitiu.

Per poder participar al concurs cal presentar la documentació com a molt tard el 12 de febrer de 2013, a les 13.00 hores. Es donaran a conèixer les candidatures guanyadores el 18 de febrer i el programa s’executarà des del 21 de febrer fins el 15 de juliol.

Trobareu les bases del concurs en aquest enlllaç.