Concurs de disseny de videojocs: Sant Feliu Games
Concurs de disseny de videojocs: Sant Feliu Games.

El repte que planteja als i a les alumnes és pensar un videojoc i dibuixar un mural que inclogui de 5 a 10 pantalles del que hagin imaginat. Caldrà enviar una fotografia a través de Twitter a @cridemeduca, incloent l'etiqueta #SantFeliuGame. En cas de no tenir compte a Twitter, el centre educatiu podrà enviar la fotografia per correu electrònic a cridemeduca[arrova]gmail.com amb l'assumpte "Sant Feliu Game". El període per presentar els treballs finalitzarà el 14 de novembre.

Totes les imatges recollides es publicaran a un perfil d'Instagram, on rebran vots. Entre tots els treballs presentats, se seleccionaran dos finalistes més mitjançant la votació d'un jurat composat per persones vinculades amb la ciutat, el món del disseny, i el sector del videojoc. 

Els tres finalistes es donaran a conèixer el 17 de novembre. Una pissarra interactiva (1r premi), una tauleta digital (2n premi) i una tauleta digitalitzadora (3r premi) són els obsequis que es lliuraran als finalistes, en un acte institucional que se celebrarà en el marc de la Setmana de la Ciència (14 a 23 de novembre).

CRIDEM Educa, entitat de recent creació, organitza aquest concurs. Aquesta associació vol promoure els valors de la creativitat, la innovació, el desenvolupament i l'emprenedoria digital entre la ciutadania.