Concurs "Tu pots canviar el món"
Concurs "Tu pots canviar el món".

Al concurs es pot participar de forma individual o col·lectiva i es pot presentar un clipmetratge, que no superi un minut de durada, per cada categoria. Hi ha un termini de presentació diferent per a cada categoria:

  • Eradicar la fam i la pobresa extrema (ODM 1) – Data límit: 30 de novembre de 2009.
  • Protecció del medi ambient i lluita contra el canvi climàtic (ODM 7) – Data límit: 15 de gener de 2010.
  • Relació dels dos objectius anteriors: pobresa i medi ambient (ODM 1 i ODM 7) – Data límit: 28 de febrer.

Els autors/es seran responsables dels drets de les seves obres i, al presentar-se al concurs, hauran d'acceptar adherir-se a la llicència Creative Commons. Els treballs es podran fer arribar a través de la plana web (www.concursvideomansunides.org), omplint un formulari o a través del correu ordinari (Mans Unides – Pau Claris, 190 1r, 2a. 08037 Barcelona). Per ampliar aquesta informació, podeu consultar i descarregar-vos les bases.

Hi haurà dos premis finals:

  • Premi Sony per votació del jurat: Càmera de vídeo professional SONY HVR-A1E amb conjunt d’accessoris. El jurat estarà presidit per cineastes joves d’èxit.
  • Premi Spanair per votació popular: Viatge per a dues persones a Gàmbia. El premi inclou vol de Spanair d’anada i tornada Barcelona-Banjul (Gàmbia)-Barcelona, obert durant un any des de l’entrega del premi. Aquest premi es decidirà per votació popular.

Per poder votar els clipmetratges s'haurà de ser usuari registrat del web i seguir les indicacions que hi trobareu.

També hi ha una categoria especial adreçada a alumnes de centres educatius de Catalunya. En aquesta categoria el millor clipmetratge guanyarà un viatge a la Vall de Núria per esquiar, per a fins a 30 alumnes de la classe que ha realitzat el clip.

Més informació:

Bases

Pàgina del concurs al Facebook