Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs als millors recursos educatius per l'alfabetització digital

Publicat el 29/10/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
MIL/PEER competition
MIL/PEER competition, per MIL/PEER. 2015. Llicència: Tots els drets reservats

La plataforma d'intercanvi de recursos educatius, MILPEER, ha posat en marxa un concurs que vol premiar els millors recursos per l'alfabetització digital. El premi que es repartirà és de 3.000 euros.
 

El certamen, que compta amb el suport de la Fundació Evens i la Fundació Poland Modern, s'adreça a organitzacions sense ànim de lucre i institucions educatives de tot el món. L'objectiu és identificar i promocionar els millors materials d'aprenentatge en l'àmbit de l'ensenyament i l'alfabetització digital però, sobretot, fomentar l'intercanvi de recursos entre la comunitat internacional.

La data límit de presentació de propostes finalitza el 13 de novembre de 2015. Per poder accedir al concurs cal crear-se un compte a la plataforma, publicar un recurs educatiu (tutorial, còmic, etc.) traduït a l'anglès i omplir el formulari corresponent. No hi ha límit de recursos per participant i poden presentar-se tant aquells recursos que les organitzacions ja estiguin utilitzant com recursos preparats expressament pel concurs.

Els guanyadors seran escollit per votació popular entre el 18 i el 30 de novembre. Els 3.000 euros de premi es dividiran d'aquesta forma:

· Primer premi: 1500 euros
· Segon premi: 1000 euros
· Tercer premi: 500 euros

Per a més informació i bases del concurs consulteu aquest enllaç.