Jornada de dinamització de la Internet Social
Jornada de dinamització de la Internet Social.

Ja són més de 150 les persones inscrites a la Jornada de dinamització de la Internet Social, que enguany tindrà lloc al Cibernàrium (Edifici MediaTIC. Roc Boronat, 117), el proper divendres 30 de novembre. I és que, la jornada, a més de ser un espai de trobada per a resposables i persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i d'altres professionals del sector, ofereix un programa ben interessant. Si encara no heu realitzat la inscripció, ho podeu fer emplenant aquest formulari. Afanyeu-vos!

El programa de la JdIS12 incorpora un espai: la pausa-networking, per tal de compartir experiències. Representants de Punt TIC, de les entitats col·laboradores i de la pròpia administració de la Generalitat de Catalunya estaran disponible per a l’espai de networking, que es desenvoluparà d'11.00 a 11.30 hores.

També comptem amb una nova ponent. Es tracta de Fernanda Jaramillo, directora-gerent del Consorcio IdenTIC, que se suma a la taula rodona sobre estratègies de futur on participen Juan Francisco Delgado, de l'Asociación Comunidad Redes de Telecentros; Gabriel Rissola, de Telecentre Europe; i Miguel Raimilla, de la Fundació Telecentre.org.

Al bloc de la jornada també trobareu novetats, com ara, informació sobre entitats, empreses i organismes que participaran a l'espai de networking i els seus projectes.

Veniu a celebrar els 10 anys de la xarxa amb nosaltres!