Logotip de la Coworking Spain Conference
Logotip de la Coworking Spain Conference.

El congrés girarà al voltant dels nous models de treball i les estructures empresarials lligades a col·laboració, sense oblidar els perfils professionals i tipus de negoci que estan apostant per aquesta fórmula. A més, es donaran a conèixer les apostes més innovadores en aquest àmbit com part del camí cap a una nova "societat col·laborativa".

El congrés inclourà conferències, taules rodones i tallers sobre diferents temàtiques, com ara, la col·laboració entre espais de coworking, com crear comunitats, gestió de comunitats, consells per mantenir viu l'espai de coworking, la relació amb les administracions públiques, el coworking en ciutats petites, etc.

Hi participaran experts del cotreball com Joel Dullroy de Deskwanted, la comunitat internacional d'espais de coworking; William Van de Broek, de l'espai Mutinerie de França; o Cristina Santamaría, representant de l'empresa Upstream que ha desenvolupat l'aplicació Cobot/ Coworking Wiki per a la gestió de centres coworking. La trobada tindrà, doncs, una mirada internacional que permetrà dimensionar el moviment del coworking a nivell mundial.

La jornada del divendres 24 de maig es realitzarà a l'espai de coworking Valkiria Hub Space (Carrer Pujades, 126) i la del dissabte 25 a MOB // Makers of Barcelona (Carrer Bailén 11).

Encara esteu a temps de comprar les vostres entrades. Si no hi podeu assistir, podreu seguir algunes sessions de la trobada per streaming en aquest enllaç. Per estar-ne informats/des també podeu seguir l'etiqueta #CwSC a Twitter.

 

Rutes per conèixer espais de coworking de la ciutat

En paral·lel al congrés, l'Associació d'Espais de Coworking organitza cinc rutes guiades per diferents espais de coworking de la ciutat. Els tours són totalment gratuïts i oberts a la ciutadania, és a dir, no cal assistir a la Coworking Spain Conference per a gaudir-ne. Això sí, és necessari fer una inscripció prèvia per motius d'organització.

Les rutes estan dissenyades per barris i comptaran amb un guia especialitzat en coworking i en aquella zona específica. Aquests són els dies, horaris i recorregut de cadascun dels tours:

Tour 1: Eixample/Gràcia – Talent&CO, Espai Domenech7, Coworking Creativo, MeetBCN, Comparting.
Lloc i hora de sortida – Parada metro DIAGONAL (L3/L5) 18:30
Guia del Tour 1 – Julio Arranz

Tour 2: Gracia - Garden Coworking, Cadaver Exquisit, Betahaus, Gracia Work Center, Start 2bee.
Lloc i hora de sortida – Parada metro FONTANA (L3) 18:30
Guia del Tour 2 - Cristina Martínez-Sandoval

Tour 3: 22@ - Fabrica 22@, Espai 21, Coworking Sostenible, Espai Taronja.
Lloc i hora de sortida – Parada metro BOGATELL(L5) 18:30
Guia del Tour 3 - Andrea García

Tour 4: Centre - Labcoop, Local48, GrupIdea, Coworking Raval, BCN575.
Lloc i hora de sortida – Parada metro URQUINAONA (L1/L4) 18:30
Guía del Tour 4 - Janice Moret

Tour 5: Centre/Paral.lel - Espacio Copperfield, Carretes47, CREC.
Lloc i hora de sortida– Parada metro LICEU (L3) 18:30
Guia del Tour 5 - Marc Navarro