Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Compartim el material de la segona edició del curs 'Nous artesans digitals'

Publicat el 23/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Portada del recull del material de la 2a edició del curs 'Nous Artesans Digitals'
Entre maig i juny de 2018, 15 persones han participat i superat la 2a edició del curs 'Nous Artesans Digitals', per Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Llicència: BY-SA

Entre maig i juny, 15 persones han realitzat i superat la formació en línia 'Nous artesans digitals'. Fabricació digital, programació, robòtica i Internet de les coses són alguns dels temes que s'hi han tractat. Si voleu aprofundir-ne més, us compartim un recull amb el material del curs.

24 persones es van inscriure al curs en línia 'Nous Artesans Digitals' de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC. 15 l'han superat i han obtingut el seu certificat. Han estat quatre setmanes de formació online i les valoracions dels i les participants han estat molt positives, amb un global de 4,2 sobre 5 de mitjana en tots els indicadors.

Des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC volem posar a l'abast de tota la nostra comunitat el material que hem desenvolupat per al curs. És la nostra vocació crear documents vius i col·laboratius, que puguem anar ampliant i millorant entre tots i totes. Per això, si esteu treballant amb algun dels temes que hi hem tractat, podeu fer-nos arribar les vostres aportacions.