Entre les propostes previstes, destaca la programació de diversos projectes transversals per a treballar les competències digitals des de diverses àrees d’habilitats digitals. Descobreix més!

Imatge del Punt Òmnia Torrelles de Llobregat
Imatge del Punt Òmnia Torrelles de Llobregat. 2023. Tipus de lletra: Punt Òmnia Torrelles de Llobregat. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Torrelles de Llobregat ha donat la benvinguda al nou curs amb diverses propostes d’aprenentatge, de desenvolupament i de diversió relacionades amb les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. En primer lloc, s’oferirà el MóvilTrivial, un joc de preguntes interactives i reptes engrescadors per a posar a prova els coneixements d’una manera entretinguda. En segon lloc, es programaran diversos projectes transversals per a treballar les competències digitals des de diverses àrees d’habilitats digitals i mitjançant un aprenentatge holístic i una comprensió profunda de com aquestes competències s’interconnecten i s’apliquen en el món real. En tercer lloc, es dinamitzarà el Club Maker per a persones adultes amb una formació de producció musical des de zero amb la plataforma BandLab i per a infants, adolescents i joves amb disseny i impressió en 3D, producció musical i experimentació amb microbit. En quart lloc, s’aprofundirà en el full de càlcul a través d’una formació de nivell inicial. Finalment, en cinquè lloc, es tractarà l’ús i la responsabilitat dels núvols digitals i els seus serveis, on les persones participants aprendran sobre la seguretat de les dades, l’emmagatzematge d'aquestes i l’eficiència del sistema sense comprometre la seguretat dels dispositius.