Logotip dels Premis Globals de Telecentres
Logotip dels Premis Globals de Telecentres.

Com participar a la votació popularCom sabeu, cap candidatura de la Xarxa Punt TIC ha estat seleccionada com a semifinalista dels Premis Globals de Telecentres. Tot i així, hi ha tres candidatures per cada categoria que segueixen endavant i opten tant als premis seleccionats per la comunitat com a aquells que atorga el jurat. És el cas, per exemple, de la xarxa de telecentres basca, Kzgunea, que és semifinalista en la categoria de Xarxa de telecentres.

Avui, dilluns 15 d'abril, s'inicia el procés de votació popular a través del qual es triaran els premis “Elecció de la Comunitat Global”. Cada usuari/ària de les comunitats virtuals de Telecentre.org podrà donar suport a una candidatura en cada categoria. La votació estarà oberta durant un mes, fins al 15 de maig. Els guanyadors/ores es donaran a conèixer a la jornada Spark 2013, que tindrà lloc el 28 i 29 de maig a Granada.

Telecentre.org compta amb cinc comunitats virtuals en diferents idiomes: castellà, anglès, francès, rus i àrab. Per poder participar en la votació, cal ser membre d'una d'aquestes. Podeu votar a través d'aquest enllaç.

Més informació