Punt TIC Alt Urgell
Punt TIC Alt Urgell.

Aquesta iniciativa va adreçada a facilitar als ciutadans/es la informació, les eines i els recursos per trobar feina, millorar laboralment o crear el propi negoci.

A aquesta primera xerrada, que va tenir lloc a l’Oficina Jove de la Seu-Alt Urgell van assistir quinze persones. Representants de la Coordinadora de Camps de Treball de Catalunya (COCAT) van explicar els procediments per demanar un camp de treball a l'estranger. L’acte va comptar també amb la intervenció d’uns joves d'Hongria que van explicar el seu Voluntariat Europeu a la Coordinadora Rural de Catalunya (CRUC).

La segona xerrada del cicle “Enfeina’t” està programada per a demà dijous, a les 12 del migdia, també a l’Oficina Jove, la qual estarà dedicada al treball com a monitor/a de lleure. El primer bloc del cicle es clourà el 20 d’abril amb una sessió dedicada al treball a l’estranger i els programes de mobilitat europea. El mercat laboral, les eines de recerca i l’emprenedoria seran els temes dels altres tres blocs. Quan es completi el cicle s’hauran fet onze xerrades.

“Enfeina’t” està organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Oficina Jove, el PuntTIC de l'Alt Urgell, ASPID i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell.