SmartCatalonia Challenge 2019
SmartCatalonia Challenge 2019. Autor: Smart Catalonia. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

L'SmartCatalonia Challenge és una competició que promociona la innovació oberta per tal de resoldre reptes territorials a Catalunya.

La iniciativa promoguda per la Secretaria de Polítiques Digitals, busca involucrar les startups, petites i mitjanes empreses per a que creïn solucions tecnològiques per als reptes que plantegen les entitats del nostre país a l'actualitat.

L'objectiu de la competició és connectar les problemàtiques d'entitats públiques amb les propostes que ofereix l'ecosistema smart de Catalunya, per tal de poder crear solucions TIC que millorin la qualitat de vida de la ciutadania.

Les Apps mòbils, la Internet de les Coses (IoT) i el Big Data són els tres àmbits en els quals es busquen solucions TIC. Els projectes guardonats es defensaran en una gala final on es donaran els noms dels guanyadors.

L'SmartCatalonia Challenge donarà premis econòmics i l'oportunitat de realitzar proves pilot dels diferents productes en un entorn real. A més a més, els projectes es podran presentar de manera gratuïta dins el Smart City Expo World Congress de Barcelona 2020 per donar-los a conèixer a tot el món.

L'organització presenta tres reptes:

  1. Reptes Port de Tarragona
  2. Reptes Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA)
  3. Reptes Associació Catalana de l'Aigua (ACA)

Si ets una pime o startup i tens una solució adequada als reptes plantejats, apunta't al concurs! Per a participar, cal omplir aquest formulari.