Logotip de l'Spark 2013
Logotip de l'Spark 2013.

A la plana web del fòrum retransmetran les sessions plenàries de l'Spark en directe, tot començant avui, 28 de maig, a les 9.00 hores del matí.

Una altra via per poder estar al cas de tot el que passa a l'esdeveniment és la xarxa social Twitter. Hi ha un hashtag oficial: #Spark13. Però també existeixen d'altres, creats per tractar temes concrets, com ara, #women, #youth, #hub, etc. Trobareu el llistat d'etiquetes en aquest enllaç.

A més, des de l'organització ens recomanen seguir els comptes de Twitter dels i de les ponents que participaran a la trobada. En aquest enllaç teniu una petita descripció dels ponents més rellevants i les seves adreces de Twitter.

També podeu seguir als representants catalans que participaran en les conferències i taules rodones: Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement de la DGTSI; David Vilella, strategy manager de Neàpolis; Ismael Peña, investigador i professor sobre l'impacte de les TIC en la societat; Isidre Bermúdez i Laia Fauró, de la Fundació Esplai; Paloma Valdivia, dinamitzadora del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans; i Dolors Reig, psicòloga social, professora i consultora TIC.

A més, perquè pugueu estar informats/des de la representació catalana a l'Spark13, s'ha creat el compte @CATinnovation, no deixeu de seguir-lo! Des de Punt TIC també n'estarem informant a través de Twitter i Facebook.