Mural per compartir idees de com serà el telecentre del futur
Mural per compartir idees de com serà el telecentre del futur.

Enguany la Xarxa Punt TIC celebra el Dia Mundial d'Internet tot recollint les vostres idees sobre el futur dels telecentres. Aquesta pluja d'idees s'inicia el 17 de maig i tindrà continuïtat al 4t Fòrum Mundial de Telecentres Spark 2013, que es desenvoluparà els dies 28 i 29 de maig, a Granada.

L'Spark dedicarà part de la seva programació a analitzar nous models emergents d'empreses socials que poden ser adaptables als telecentres. Innovació social, treball col·laboratiu, noves capacitats, emprenedoria... són algunes de les línies que es treballaran en aquest sentit.

Però i vosaltres? Com creieu que ha de ser el telecentre del futur? Podeu compartir les vostres idees en aquest mural, on podreu expressar-vos a través de post-its, fotografies i vídeos.

Per participar-hi no cal realitzar cap registre. L'únic que heu de fer és anar a punttic.cat/futur i a la caixa d'eines que trobareu a dalt a la dreta podreu triar què hi voleu publicar: un post-it, una imatge, un vídeo o un arxiu adjunt.

Us animem també ha posar en pràctica aquestes idees, models i estratègies als vostres Punt TIC i a explicar-nos com ha anat l'experiència.

Gaudiu el Dia Mundial d'Internet 2013 tot pensant i somiant el futur!