Participants de la primera edició del curs 'Digital Welcome' a Colectic
Des de Colectic es mostren molt satisfets/es amb els resultats de la primera edició del curs 'Digital Welcome' i ara n'engeguen una segona. Autor: Colectic. 2018. Llicència: BY-SA.

Colectic participa en el projecte europeu 'Digital Welcome', que pretén formar joves nouvinguts i nouvingudes com a mentors i mentores de tecnologia. L'estiu 2018 va impartir una formació en el marc d'aquest projecte i ara obre les inscripcions per a la segona edició del curs.

És un curs presencial i gratuït (finançat per la Unió Europea), adreçat a persones refugiades, demandants d'asil i migrants, d'entre 16 i 30 anys. Fa servir una metodologia innovadora amb l'objectiu desvetllar el potencial de les persones participants i fomentar la seva acollida. Es durà a terme de forma intensiva, de 10.00 a 13.00 hores, de dilluns a dijous. Es desenvoluparà del 7 de gener al 7 de març de 2019. La inscripció ja està oberta.

Temari del curs:

  • Programació amb Scratch: aprèn els coneixements bàsics per programar i incorpora competències bàsiques com matemàtiques o lògica.
  • Periodisme digital: aprèn a fer i editar entrevistes en vídeo amb el teu telèfon mòbil. Aquestes entrevistes et permetran conèixer el teu territori.
  • 'Storytelling': crea les teves històries digitals utilitzant programes d'edició de fotografia, àudio i vídeo. Aprèn a utilitzar el poder de la paraula.
  • Tècniques de dinamització i ocupabilitat: aprèn a dinamitzar grups de joves, resoldre conflictes, etc. Podràs convertir-te en monitor de robòtica!