CoEspai de Girona
CoEspai de Girona.

El proper divendres, 14 de juny, l'espai de coworking CoEspai, situat al centre de Girona, celebra el seu primer aniversari. Durant els darrers dotze mesos, els gestors d'aquest centre obert i funcional han aconseguit crear una comunitat molt dinàmica i activa i volen celebrar aquesta efemèride amb un programa d'activitats que inclou una jornada de portes obertes, un campionat de ping-pong i, fins i tot, un concert.

CoEspai ocupa dos locals diàfans de 400m2 a un edifici del centre de Girona (C. Anselm Clavé, 32), on podem trobar estacions de treball, àrea de descans i tres sales, per a reunions, de formació i polivalent, a més d'una zona destinada a exposicions i showrooms. L'espai s'adreça a emprenedors, autònoms, freelances i microempreses que busquen un entorn de treball creatiu i polivalent que fomenti la col·laboració, la comunicació i la comunitat.

Des de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat i la  Xarxa Punt TIC volem felicitar els gestors i coworkers de CoEspai i desitjar-los molts èxits.